Kamper i Hjeltefjorden Arena

Arrangering av hjemmekamper

Skjergard Handball har ansvaret for å arrangere våre hjemmekamper i Hjeltefjorden Arena. Dette ansvaret er fordelt videre på lagene våre. En oversikt over hvilket lag som arrangerer hvilke dager/kamper utarbeides tidlig i sesongen.

For å lette gjennomføringen og for å sikre at arrangementene blir vellykkede, er det utarbeidet et sett med instrukser for arrangørene - "Arrangementinstruks". Se oversikt annet sted på siden. 


Elektroniske kamprapporter

Det skal fra sesongen 2018/2019 føres elektroniske kamprapporter for årstrinnene fra 10 år oppover. 

Elektroniske kamprapporter betyr at det ikke lenger skal føres kamprapporter på papir, men at disse nå skal føres i en digital løsning, "Håndball Live".

Føringen av disse kamprapportene er ikke vanskelig, men krever at man setter seg inn i det på forhånd. Brukerveiledninger finner du annet sted på denne siden. 

For å kunne registrere kamper i LIVE med personlig bruker må du ha fått tildelt funksjon ”Kamper LIVE”, eller evt. inneha en av funksjonene «Kampansvarlig» klubb eller lag. For å logge på LIVE med fellesbrukeren "skjergardHA", ta kontakt med arrangmentansvarlig for innloggingsdetaljer.Elektronisk kamprapport

Lenker


Veiledninger fra Norges håndballforbund


Veiledninger fra Skjergard Handball


Tidtaker
- fil 1
- fil 2

Kiosk
- instruks 1
- instruks 2
- instruks 3

Arrangement
- notat 1
- notat 2
- notat 3


Levert av IdrettenOnline