Her kan det stå info om klubben. Eksempel:

I vårt område har vi vært en ledende klubb og har vært aktiv siden 1982. Først i 2004 ble vi en  egen klubb. Medlemmer fra vår klubb har siden Norges Hesteskokasterforbund ble etablert, hatt  ledende tillitsverv i forbundet. Vi har 10-15 betalende medlemmer.  Medlemmene er hjemmehørende Hobøl og fra flere kommuner i nærheten. Vi har vårt tilholdssted på en grusbane i tilknytning til Hobøl Ungdomsskole.  Her har vi  etablert treningskvelder en kveld i uka, samt muligheter flere ytterligere treningskvelder.  

Som samlingssted har vi bygget et eget klubbhus ved  grusbanen bak Knapstad Ungdomsskole.  Dette inneholder  kiosk og stevnekontor. Huset benyttes til møterom for møter i  klubben, og har god plass for avslapping og en hyggeprat i  forbindelse med treningskveldene.

Klubbhuset danner et sentralt sted når vi arrangerer stevner.  Årlig arrangerer vi Hobøl  Cup  i månedsskifte april mai.  Dette stevne er sesongens første både i vårt distrikt og ofte også i hele landet.I tillegg til Hobøl Cup arrangeres Distriktsmesterskap ca. hvert 3. år.  Vi har flere ganger arrangert NM. Vi er klar over at hesteskokasting er en noe ukjent sport i våre distrikter, idet hovedtyngden for denne sporten er på Vestlandet. Etter vår oppfatning er hesteskokasting en sport som krever meget stor presisjon, og bør fasinere mange i alle aldre og begge kjønn. I tillegg til trening og konkurranse, kan vi love en koselig sosial atmossvære. Vi inviterer og anmoder derfor nysgjerrige til å kontakt med oss for nærmere bekjentskap. Vi vet det er mange som driver med hesteskokasting i distriktet vårt, kom innom til en prat og kasting!

Det er trening hver tirsdag, alle er hjertelig velkommen!

På facebook er det laget en gruppe som heter Hobøl Hesteskoklubb.  Her kan du finne noe om hva vår klubb skal gjøre, eller har gjort.  Finn frem siden og be om å bli medlem.  Som vanlig på facebook kan du komme med innspill eller kommentarer til det som er skrevet.

Les mer: https://hobol-hesteskoklubb.webnode.com/


Nyheter

Her kommer siste nytt

Velkommen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque varius leo vitae metus blandit iaculis. Proin sem arcu, tincidunt quis lorem sit amet, malesuada accumsan mauris.


Blogginnlegg ...

Minifest

2071 visninger

Erdal cup 2018

1202 visninger

Nyheter

1183 visninger

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Levert av IdrettenOnline