HVORDAN REGISTRERE SEG

Gå inn på www.spond.com og registrer deg. Når du logger inn skal du være lagt til automatisk i gruppen til laget ditt. Hvis du ikke er det, så er det fordi vi har registrert deg med et annet telefonnummer eller epost enn det du brukte når du registrerte deg. Da sender du bare telefonnummer/epost til lagleder, som legger det inn i gruppen. 


HVA ER SPOND?


Med denne appen vil foreldre og trenere ha en mye bedre oversikt over kamper og treninger og hvem som kommer. Spond er minst like lett å bruke som facebook, og gir en mye lettere måte å kommunisere på og ha oversikten på.

Nå får dere foreldre full oversikt over treningene og kampene til ungen din, og du kan på en enkel måte svare på om ungen din kommer eller ikke. Avlyst trening eller kamp som er flyttet? Du får melding rett på telefonen. Enklere blir det ikke.

Vi anbefaler alle å laste ned appen, men det er ikke nødvendig da det blir sendt ut sms eller e-post til de som ikke har installert appen. Hvis du laster ned appen får du en mye bedre oversikt over fremtidige aktiviteter, noe som er veldig gunstig for de som har flere barn i klubben.

Det er og fullt mulig å bruke nettsiden, www.spond.com


Last ned

Last ned appen her. Du kan og bruke www.spond.com hvis du ikke vil laste ned appen


Ha oversikt over de neste treningene og kampene


Se detaljer om neste kamp, trening eller arrangeme


Svar på om du kommer eller ikke - helt enkelt!


Levert av IdrettenOnline