OM KLUBBEN

Idrettslaget Skjergard (IL Skjergard) vart danna i 1989 etter ei samanslåing av Øyar IL, Toftøy IL og Øygarden Friidrettslag.

IL Skjergard sin største aktivitet er fotball, men vi har også en håndballgruppe, en friidrettsgruppe og hesteskokasting.

IL Skjergard skal vera ein klubb for heile Øygarden kommune og gje eit tilbod til alle som vil spela fotball. Me skal vera ein inkluderande klubb og kvar og ein som er medlem i idrettslaget skal kunna utvikla seg både sosialt og sportsleg gjennom deltaking i aktivitetar.

Klubben har per 2019 ca 700 medlemmer.

Når det gjelder Skjergard sin friidretts gruppe, så har de på nåværende tidspunkt Skjergard karusellen. Dette er løp som går i vakre Øygarden. Det er 3km, 5km og 10km distanser. Se skjergardskarusellen.no for mer informasjon.

Klubbfakta

Stiftet: 16.12.1988

Organisasjonsnr: 975 601 935

Bankkonto:

Postadresse: Postboks 114, 5331 Rong

Epost: leder@skjergard.no

Klubbfarger: Kvit og blå

Kontaktpersonar:

Leiar: Geir Fjeldstad

Daglig leiar: Mons Tore Nakken (sykemeldt)