Junior Ask/Erdal Vs Skjergard

Postet av Christoffer Anker Herland den 21. Jun 2017


Gutta ankommer Askøy og det gjennomgås taktikk og lagoppstilling i garderoben før oppvarming.

Gutta gjør seg klar og tar oppstilling for en respektfull handshake-runde før dommer blåser i fløyten og kampen begynner.


Kampreferat

Etter forrige kamp mot Vestsiden Askøy som var en meget god kamp av guttene, så var vi trenere litt spent om de klarte å gjenskape prestasjonen!


Første omgangen begynte ganske tregt, tempoet var relativt svakt av begge lag. Nesten som vi trodde at sommerferien var begynt allerede, lite trøkk og vilje. Det var lite som stemte for oss, verken i bevegelse eller tempo på ball. Noe som Erdal/Ask var ganske komfortabel med, det ble skapt lite sjanser fra begge lag.

Men Erdal/Ask var giftigere enn oss, der de puttet to enkle mål i 1 omg. Vi gikk inn i garderoben med 2-0 til pause, frustrasjonen var stor både blant oss trenere og spillere. For vi visste godt at dette ikkje var i nærheten av det nivået vi burde være på!

Etter en god pepptalk fra alle i trenerteamet så bestemte vi oss for å gå ut i 2 omg med en helt annen innstilling! Det gikk ikkje mer enn 2 min, så PANG var vi redusert! En ivrig Kristian Heggholmen kom opp på et offensivt løp fra back posisjon, og smelte av et fint skudd utakbart nede i høyre hjørnet for keeper!En viktig skåring som ga oss et mentalt boost tidlig i omgangen.

Herifra og ut så kjørte vi det meste av kampen! Skåring nr 2 kom etter et flott angrep på kant der Malick slo innlegg til en Sander Blom som luktet muligheten og fyrte av på første touch! 2-2 og Erdal/Ask ble mer og mer baktunge!

Når det gjenstod tre min igjen av kampen så fikk vi et straffespark etter en fantastisk god jobb av Kristian Johannesen som ble sparket ned i 16 m! Sander Blom tok straffesparket, og han feilet ikkje! 3-2 og vi hadde snudd kampen!


En fantastisk moral som guttene viser i 2 omg, de viser god karakter å snu kampbildet!

Og da havnet vi også på 2 plass på tabellen, noe som vi må si oss veldig fornøyd med! Spesielt med tanke på at vi stiller med et relativt ungt junior lag i år! Vi ser frem til høstsesongen, men no skal det først trenes fram til Dana Cup i sommer!

Skrevet av

Tony Sanden.


Takk for en fin vårsesong!

Vil samtidig personlig gi en god runde med ros til alle i trenerteamet for det gode samarbeidet og innsatsen som er lagt ned så langt! Alle har en viktig rolle hver for seg og alle bidrar i trenerteamet, det er en fin gjeng.

Hovedtrener Tony Sanden

Reidar Johannessen

Edward Rossnes

Øyvind Blom

Skrevet av

-Christoffer H-


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline