Damer oppsummering før kamp Nordre-Fjell VS Skjergard.

Postet av Christoffer Anker Herland den 16. Jun 2017

Da er det snart tid for Vårsesongens siste kamp og det er det store lokale slaget mellom Nordre-Fjell og Skjergard på Ågotnes på Søndag 18.06.17


Jentene har den siste tiden hatt en god rekruttering der vi nå har hatt ett snitt på 16-17 på treningene og er oppi ca24stk totalt. Nye fjes og gamle helter kommer sigende tilbake til treningsfeltet klar for innsats.


Det har vært en stigende kurve både på treningene og kampbildet den siste tiden med gode treninger der fokuset og visjonen er å få flest mulige spillere opp i nivå, noe jeg føler vi er godt på vei til å få til både individuellt og lagmessig.


Det har gått fra noen sure tap med høye siffer til den siste tiden:

2-0 tap der vi fokuserte på forsvar den kampen og det klarte vi greit.

3-1 tap der vi fortsatte med forsvar og la til de momenter vi såvidt hadde begynt å trene på vi holdt 1-1 lenge men var uheldig på slutten med slitne ben og det ble puttet 2 forsåvid raske mål.

2-1 til Skjergard der vi nå begynner å få til spill og andre momenter.

2-3 tap mot ett temposterkt ungt lag og vi fant nye forbedringspunkter som vi nå har fått justert på.

Om vi tapte eller vant var ikke fokuset vårt men å jobbe for å bli bedre på flere punkter, det å finne ut hvilke posisjoner spillere passer i, formasjoner m.m

Det er en enighet i laget på å bruke dette året på å virkelig forbedre oss og til neste år begynne å forvente fortsatt gradvis endret kampbilde i Skjergards favør.

Men jentene har allerede bevist på kort tid at det ligger i laget da en sterk lagseier mot Voss som eneste lag i serien inkludert Sotra2 som spilte 1-1 mot de.


Det har blitt jobbet mye med kondisjon som har visst seg i kamp at det har vært en oppadstigende kurve da laget kollektivt jobbet mye bedre sammen ut hele kamper nå.

Treninger som sagt har det vært villighet og dedikasjon uten like til og med søndager har de stått på gresset og blitt pusha i 2.5timers økter med sirkeltrening styrke/kondisjon/koordinasjon.

Det har vært og er en villighet i laget, positivitet og vilje til å presse seg selv for å bli bedre, så framtiden ser meget positiv ut for damesiden i Skjergard.

Nå er siste kamp vårsesongen for dør og det er tydelig at jentene er tente og villige til å presse seg sjøl til det ytterste for å gjøre sitt beste så vil sluttreultatet bli det det blir, men en seier i siste kamp hadde gjort jentene godt! Det fortjener de med det de yter på treninger m.m

Vi har allerede kommet fram til at det skal trenes videre etter sesongen og kansje til og med øke antall treninger der vi kjører reine styrke&kondisjons økter med boomblaster på fullt og motiverende ord fra trenersiden.

Det fortsettes å planlegges og vurderes etter treninger og sene kvelder blir det men ofrer spillere så ofrer også trenere.

Jentene imponerer iallefall trenere med viljen til å ville bli bedre ofre og se de langsiktige målene og holder hodet hevet med uansett hvilke utfordringer som blir kastet deres vei.

Takk for fortsatt god innsats jenter!!

(Bildet: Christoffer Herland-Kristoffer Hitsøy-Hanne Marie Stølsnes,mangler på bildet)

Det er ett sterkt ønske fra trenerteamet å få til noe nytt og stort med Damelaget i Skjergard.

Så for dere som har tid og annledning ta turen til Ågotnes og støtt de i slaget på Søndag kl 18.00 Ågotnes Kunstgress.

Mvh

Christoffer Herland.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline