Fantastisk 3.plass i 1.divisjon for G03/04

Postet av Ørjan Knutsen den 15. Jun 2017

En stor dag for Skjergard i dag da Gutter 2003/2004 tok en eminent 3.plass i 1. divisjon, kun 2 poeng bak vinneren, Åsane, og à poeng med 2.plassen Loddefjord.

Sesongens første kamp var mot serievinner Åsane på selveste Nesemyra stadion. Dette var nok sesongens beste kamp og her tok guttene en meget sterk 2-1 seier, Åsane sitt eneste poengtap denne sesongen.

Neste kamp ble spilt på Alvøen kunstgress. Guttene hadde en sterk 1.omgang og Loddefjord ledet kun 1-0 til pause. Dessverre raknet det i 2.omgang og Skjergard ble sendt hjem med forsmedelige 7-1 i sekken.

Sesongens 3dje kamp ble også spilt borte, denne gangen på Straume Stadion mot Sotra 1. Det stod 0-0 til pause, men en sterk 2.omgang av guttene gjorde at Skjergard kunne ta med seg 3 poeng hjem og 2-1 i målprotokollen.

Så var det endelig duket for en ny hjemmekamp på Nesemyra stadion. Denne gangen var det Vestsiden-Askøy som kom på besøk. Dette ble en lett match for guttene og det stod 4-1 da dommeren blåste av for kampen.

Så var det på ny ut å kjøre, denne gangen til naboøyen og Askøy FK på Kleppestø kunstgress. Etter å ha ligget under 2-1 til pause, kom guttene tilbake og scoret 1 mål og reddet 1 poeng. Det var vel her 2.plassen røk for Skjergard. Med seier her hadde det blitt 2.plass à poeng med Åsane.

Sesongens 3dje og siste hjemmekamp bl spilt mot Løv-Ham. Dette ble lett match for guttene og det skulle kanskje stått mer enn 7-2 til Skjergard etter denne kampen. De ledet 3-0 til pause.

Sesongens aller siste kamp ble spilt borte mot tabelljumbo Mathopen på Kongsmyren idrettsplass. Etter å ha rundspilt Mathopen i starten av kampen og skapt haugevis med sjanser, klarte Mathopen å score på sin første sjanse i kampen og det var sjokkerte tilskuere som måtte gni seg i øynene. Heldigvis våknet Skjergard etter målet og scoret 5 mål, slik at sluttresultatet ble 5-1.

Tabellen under her vitner om et lag som kjemper seg til poeng i jevne kamper. Sterkt jobbet.

Og vi må ikke glemme det eminente trenerteamet med hovedtrenerne Kjetil Andrè Harkestad og Inge-Andre Mikkelsen, godt hjulpet av assistentrenerne Øystein Sjo og Hajdar Duqaj. De har stått på i hele år (og tidligere år og), med minst 4 treninger i uken, både vanlig trening og styrketrening. Verken regn, helligdager eller banestenging har stoppet denne gjengen. Sjeldent har man sett så engasjerte trenere i Skjergard. Fantastisk!

Og disse mennene hadde nok ikke klart å gjennomføre sesongen uten lagleder og alltid like blide Caroline Hellesund Rossnes. Hun har hatt en stødig hånd

med alt av organisering, og dette hadde nok ikke gått uten hennes hjelp. Hva skulle vi gjort uten deg?Helt fantastisk jobbet hele gjengen, dette er en merkedag i klubbens historie. Ryktene vil ha det til at dette kun er tredje gang et Skjergardlag spiller i 1 divisjon!

Og nå venter Dana cup i slutten av juli. Europa ligger for deres føtter gutter!

Lagsiden til laget.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline