Junior Skjergard VS Vestsiden Askøy

Postet av Christoffer Anker Herland den 8. Jun 2017


Etter en lang kamp pause i seriespillet så var junior laget veldig klar for dagens match mot Vestsiden Askøy!Kamp planen var klar, der vi blant annet skulle spille opp de lynkjappe vingene våre i rom! Og for en start vi fikk, der spesielt vår venstre ving Sander Blom herjet vilt med forsvaret til Vestsiden!Vi var veldig klar på at effektiviteten måtte opp mange hakk etter de foregående kampene i sesongen! Med en ledelse på 3-0 til pause på 5 sjangser så fikk vi svar på tiltale av guttene!

Vestsiden var et tøft og fysisk lag som ga oss knall hard kamp, spesielt i starten i 2 omg der de fikk en redusering og litt ny giv! Noe som gjorde at vi ble presset litt bakover det første kvarteret, og vi var veldig klar på i pausen at vi skulle jage den fjerde skåringen slik at vi fikk drept kampen!Igjen så var Sander et konstant mareritt på kanten, som gjorde at vi fikk 4-1 litt ut i 2 omg. Dette slo nok litt luften ut av Vestsiden, som gjorde at vi kjørte den siste halvdelen av 2 omg.

Det kom to flotte skåringer til med et nydelig touch spill på 5-1, der unge Blom uselvisk spiller opp spissen vår Malick som enkelt kunne ligge den i nettet! Og en fin løftet ball over forsvaret så Christoffer Ekren løper imellom forsvaret og med press tar den nydelig ned og setter den i mål.

6-1 kom på en fin bakromspasning fra forsvaret igjen, på en lynkjapp Sander som alene med keeper lobbet ballen elegant over og skåring 6-1 som ble sluttresultatet! Det meste stemte idag, både den jobben som ble gjort i det bakre ledd og ikkje minst midtbanen som gjorde en mannsjobb i jakten på et godt resultat!

Med 6 mål i nettet, så viser også angrepstrioen at de kommer til å bli enda mer farligere fremover i sesongen! Rett og slett en fantastisk god fotball kamp av juniorene idag som virkelig viste mye flott spill med fine kombinasjoner og touch spill med en herlig innsats i bunn!!

Kampreferat skrevet av Tony Sanden.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline