Damer Skjergard Vs Dale

Postet av Christoffer Anker Herland den 8. Jun 2017

Det var tid for hjemmekamp igjen men det startet ikke så bra da klokken nærmet seg skremmende fort 19:00 og ingen dommer var i sikte..

Vi fikk etterhvert fatt i dommer så var blitt hindret i å komme så ble forsinket, men den rause Tony Sanden stilte opp for laget og tok på strak arm jobben med å dømme inntil dommer ankom Nesemyra.

Tusen takk til Tony Sanden for at du stilte opp !!


En god prat før kampen med taktikk og individuelle oppgaver før vi entret gresset for en god oppvarming der vi fortsatte og fokusere på oppgaver for kampen.


Vi var klar over at de hadde ett temposterkt veldig ungt lag jente og junior spillere og spesielt framover vinger/sentral-midtbane ville bli utfordringen i denne kampen, dette pratet vi om før kampen.

Vår eminente spiss Helene klarte å putte til 1-0 etter 5 min på en lang ball som hun løpte inn og skudd fra 16meter.

Så tok Dale over og etter 10min kom utligningen, jentene brukte litt tid på å komme inn i kampen der Dale var meget effektiv i fart og spill på vinger og sentral-midtbane og at de var veldig høyt i press med laget som førte til at de puttet mål med den samme oppskriften, i 20min og 28min. Vi klarte etterhvert å demme opp dette presset og det ble litt mer kontroll resten av omgangen.

Vi gikk til pause 1-3

Det ble endring i formasjon og posisjoner en god prat i pausen om å fortsette å prøve på det vi trener på gikk vi ut igjen og 2 omgang var vi ett mye sterkere lag i leddene. Midtbanen tok vi mer og mer over og Helene kom til mange sjangser som vi var uheldige å ikke sitte bak i nettet til Dale før i det 87min der Helene igjen sitter ballen i krysset på ett indirekte frispark og det sto 2-3.


Kampbildet totalt sett forteller at vi klarte å demme opp motstander og komme til mange muligheter men oddsen var ikke på vår side i denne kampen. Dale var klart ett av de mest temposterke lagene vi har møtt så langt og hadde gode kombinasjoner i spillet sitt som de fikk belønning for.


Selv med tap så er vi innad i gruppen inneforstått med at vi skal bruke denne sesongen/året på å trene på å bli ett samkjørt lag bli kjent med hverandre og forbedre oss individuelt og bruke kampene for å få erfaring og trene på spillet.

Samtidig bruker trenere kampene for å lære spillere å kjenne i ulike kampsituasjoner,roller osv.

All in all var det en grei kamp og vi forsetter og trene hardt for å bli ett bedre samkjørt og spillende lag.

Det er en fin gruppe i damelaget og en god treningsvilje og fighting spirit på kamper og når vi nå er oppi 2 faste og 2 frivillige treninger denne uken rett etter tap, det viser vilje.. Søndag blir det knallhard styrkeøkt m.m her vil jentene bli bedre !

Det vi også ser nå er at rekrutteringen til damelaget har kommet seg og det er kommet en del nye tilskudd den siste tiden og muligens enda flere er på vei noe som er kjempe positivt for jente fotballen i Øygarden og Skjergard som vil ha ett satsende damelag.

Det blir konkurranse om plasser og gode treninger som igjen fører til økt kvalitet over tid.

Vi forsetter å kjempe mot målene våres og takker de som kom å så på kampen!

Neste kamp blir mot Nordre-Fjell på Ågotnes og en takk til treneren for at han tok turen å så på kampen vår mot Dale ;)

Mvh

-Christoffer Herland-0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline