En vellykket kampdag på Nesemyra.

Postet av Christoffer Anker Herland den 1. Jun 2017

Først var det jentene som sto klar på banen.


Her begynte det og ble tidlig klart hvem som var det beste laget og det var skjergard sine jenter, de presset og presset men målet lot vente litt på seg men når det først løsnet så kom målene og Det ble en overlegen seier 10-1 viss jeg ikke tar helt feil, med to fornøyde trenere Normann Andre Hellesund og Bjørn Erik Fjeldstad på sidelinjen.

Her var det tendenser til bruk av sidene og en sterk vilje til å vinne ballen, gode cornere og fine lagmål.


Når jeg har tid så har jeg sagt at jeg skal prøve å få med meg flest mulig keepere i kamp og trening så jeg kjørte jeg en liten peptalk og tipset om ting å fokusere på i kamp og oppvarming med keeperen som er i første året sitt som keeper, hun hadde noen gode inngripelser de få gangene motstander kom i angrep. Så vidt jeg fikk med meg er dette laget ubeseiret til nå, det er godt jobbet til spillere og trenere! Og det var tydelig at det var talentfulle spillere i denne kampen så vi gleder oss til framtiden.


Så var det klar for guttene sin tur..


Skjergard gutter 15 mot Mathopen 2


Dette var en tidvis jevn kamp mye frem og tilbake med mange gjennombrudd bildet viser Mathopen 2 i angrep men en våken keeper Magnus står høyt og har full kontroll.


Det var tidvis godt spill med bruk av kantene og gjennombruddspasninger i mellomrom på Erlend som med sin hyperfart klarte å sette alle Skjergards mål i kveldens kamp.

Det kunne fort vært mange flere mål i begge retninger men med uflaks på siste touch fra begge sider og noen fine redninger fra keeper Magnus på Skjergard ble det tilslutt 3-2 til Skjergard til stor glede for spillere og trenere Arne Gunnar Solsvik og Gisle Kårbø Rong.

Følger på dette laget opp Keeper Magnus og vi fortsatte der vi slapp i sist kamp med fokuspunkter som han klarer vedlig bra for å være også første året og så og si nettopp startet som keeper.


En god dag for Skjergard på gresset.


-Christoffer Herland-


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline