Gutter15 Skjergard Vs Kjøkkelvik/Olsvik

Postet av Christoffer Anker Herland den 31. Mai 2017

Oppgjør på Nesemyra kampstart 20.00 mellom Skjergard Vs Kjøkkelvik/Olsvik.


For anledningen ass.trener Sander Oen hadde det totale ansvaret i dag både i garderoben og på sidelinjen.


1 omgang:

kampen starter i et rolig tempo, Med lange baller og dueller. Etter hvert får Kjøkkelvik kontroll over spiller og skaper noen små farligheter og 2 cornere.

Vi føler fort at vi kommer oss inn igjen i kampen etter at keeper Magnus verter frem med 2 flotte redninger.

Når vi passerer 10 minutter er kampen jevnspilt og Erlend kommer alene igjennom men sitter den like utenfor.

I første angrep etter sjansen kommer Kjøkkelvik ute på kanten og slår ballen inn i feltet igjennom hele forsvare og tupper den inn på bakerste stolpe 0-1 Kjøkkelvik opp i en ufortjent ledelse men Skjergard guttene fortsetter og jobbe på!


Skjergard styrer virkelig spillet etter 0-1 skåringen og plutselig er Erlend igjennom ! Han sitter den på keeper men Kristoffer dukker opp på returen og smeller inn 1-1 ! Skjergard tar så fullstendig over og vi skaper en 3-4 feite sjanser !

Etter litt klabb og babb ender ballen hos Erlend som endelig sitter den inn til 2-1. Omgangen ebber ut og skjergard er i føringen 2-1

2 omgang:

Skjergard går ut i høgt press som trener Oen ga klar beskjed om i garderoben i pausen ! Kjøkkelvik blir presset bak i banen og skjergard fortsetter der de slapp i første omgang! Og det går ikke lang til før stillingen er 3-1 ca halvveis inn i andre omgang,Erlend igjen med skåringen!

Kjøkkelvik får så etterfulgt 3 kjempe sjanser men både keeper Magnus gjør en glimrende keeperjobb og at vi er litt heldig !

Kjøkkelvik tar mer og mer over og skjergard blir litt lave ! Men så brytes ballen etter corner til Kjøkkelvik ! Ballen ut på kant til Hermansen som drar bort 1 mann og fører den inn i 16 før han banker den i nermeste 4-1!

10 min igjen på klokka ! Skjergard hiver inn 2 friske bein og ligger om til 5 bak ! Men Kjøkkelvik greier likevell og bryte gjennom og putter inn en 4-2 skåring som gir de blod på tann!


Etter dette har Skjergard full kontroll og styrer kampen inn i sitt bilde! Kampen ebber ut i 4-2 og en fullt fortjent og taktisk seier til Skjergard selv om det var mange sjangser til begge lag og det kunne fort vært mange flere mål begge veier.


Skrevet av Sander Oen.


Må si at jeg ble veldig imponert over måten unge Sander Oen håndterte spillere både i garderoben og fra sidelinjen, her er det tydelig ett talent som trener.


Jeg var der for å følge opp keeperen på laget som sto en veldig god kamp i dag med mange flotte redninger og utrykninger og etterhvert tok leder ansvar i å lese spill gi klare tydelige beskjeder om markeringer før evt angrep/løp kom. En blid og fornøyd keeper Magnus etter kamp, med god grunn som både spillere og trener Sander Oen gav tilbakemelding til Magnus.


-Christoffer Herland-0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline