Damer Skjergard Vs Voss 2

Postet av Christoffer Anker Herland den 28. Mai 2017

Det var igjen tid for kamp med Damelaget og denne gang hjemmekamp mot Voss 2 på Nesemyra.

Det var litt nervøs spenning i garderoben da dette var tabelltoer vi skulle møte, men en god prat i garderoben være forberedt og senkede skuldre og fokusere på det vi trener på kamptaktisk så tror eg det ble litt glemt at dette var topplaget i serien.

Været er på vår side i dag med fin temperatur og ikke for mye sol så dette så ut til å bli en spennende kamp mot Voss som etter litt research hadde gode høye scoringsresultater i sine kamper så vi hadde ekstra fokus på kamptaktikk i forkant av kampen.

Vi skulle være robust i forsvar som har vært en stabil rekke siste kampene der Kaptein Cicilie har tatt ett godt ansvar, litt endringer i midtbane og satte litt taktikk i forhold til hvordan spissene skulle bevege seg.

Vi starter kampen med 4-4-2 formasjon og alle fikk oppgaver før kampstart både individuelt og kollektivt.


Kampen starter og vi fokuserer på å få vekk kampnervene tidligst mulig noe jentene klarer bedre denne kampen, de starter tidlig og vise Voss at dette laget kommer til å kjempe med alt de har.

Vi klarer og følge kamptaktikk og får ballen plassert opp mot Karen som sette ballen i mål og gir ett litt sjokkert Voss 1-0 til Skjergard.

Det var fint å se jentene ha progresjon i spillet sitt og de begynner å få inn gjennomspill opp mot spisser som er bevegelige,ett lagmål !! Jentene jobber og jobber alldeles fantastisk imponerende!

jentene forstyrrer spillet til motstander og kjemper hardt for at de ikke skal få etablere spill.

Det var tydelig at vi tok ut ett Vosslag som ble frustrerte og begynte med langskudd, Nina sto bra i mål med redninger på høye langskudd som gikk i tverrleggeren og gode utrykninger der hun leste gjennombrudd fra Voss.

Det ble en 1 omgang der presset var jevnt fra begge lag og det kunne fort være Voss som satt første scoringen.


Skjergard går til pause 1-0 og vi fortsetter i garderoben og fokusere på arbeidsoppgavene og forbedringspunkt. Det var imponerende hvor fokusert og dedikerte de var både på banen og i garderoben, alle ville i dag!

2 omgang starter og litt ut i andre sette Voss 1-1 på en forsvarspiller som ser offside og stanser opp men en dommer som ikke oppfatter dette lar spillet gå videre og Voss sette ballen i mål.

Jentene fortsetter fokusert og kjempende, her var det ikke knekk i laget på grunn av ett mål men jobbende og målbeviste klarer jentene det igjen, Nok ett lagmål der alle kjemper og ballen havner til slutt hos spissen Tine som sette sitt første mål for laget 2-1 til Skjergard.

det er tydelig at kamptaktisk trening på feltet virkelig begynner å sette seg ift spill opp mot spisser og mellomrom.

Hoppende og fornøyde trenere begynner å småskjelve når det går opp for de hva som er i ferd med å skje. Kampplanen fortsetter fra benken og vi går over i 4-5-1 formasjon og endrer litt på posisjoner noe som var ett smart trekk da det begynte å åpne seg opp litt og slitne spillere ga sitt siste.

Jentene forsvarte seg godt og det var uten tvil en jevn og nervepirrende kamp de siste 20min.

Men med dedikerte spillere som virkelig har forstått å kjempe for laget klarer å jobbe inn til dommer blåser og det blir 2-1 til Skjergard.

ENDELIG EN SEIER.

En god gjennomgang etter kampen og fornøyde men slitne spillere går jentene hjem med videre tro på at trener vi, jobber hardt og er dedikerte så kan de få til det de kansje ikke hadde så mye tro på for 3-4 uker siden.

Denne gangen var det vanskelig å sette banens beste da det var flere i flere ledd som utmerket seg, det gode er at flere og flere begynner å heve sitt eget nivå for ett kollektivt sterkere lag.

Kjempefornøyde trenere som er veldig stolt av spillerene sine og så glad for at spillerene kunne gå fra en kamp med ett smil og godfølelse.


Kjempegodt jobbet kollektivt og individuelt jenter!

-Christoffer Herland-


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline