Vennskapelig treningskamp mellom Oldboys&girls Vs Junior

Postet av Christoffer Anker Herland den 24. Mai 2017

Tidspunktet var 20:30 solen var på vei ned, pollenskyen sveipet forbi og i bakgrunnen kun man nesten svakt høre theme sangen til filmen:

"the good the bad and the ugly"


Begge lagene gikk igjennom oppvarmingen og man hørte på den ene siden at taktikk og formasjonsprat var i fokus mens på den andre siden var de opptatt av å finne en god rytme på intervallene på bytte ;)

Det var tid for oppgjøret mellom den gamle garden av Skjergardspillere mot de unge håpefulle Juniorene

For anledningen hadde 2 spillere fra Damelaget fått en kort tids kontrakt hos Oldboysa, Cicilie i forsvar og Nina i målet.

Fløyten blåser og begge lag finner fort formasjonene og Oldboysa i blått viser fort at gammel kunst ikke er glemt så dette skulle ikke bli en "walk in the park" for de unge raskere og ikke minst kondisjonsterke juniorene. ( da logisk nok i gult )


Det tar litt tid før det første målet kommer mot ett lag som spiller med erfaring ro og klokskap, Juniorene setter første målet. Juniorlaget viste ingen frykt og gikk i taklinger og fokuserte på å få til spillet som de hadde blitt instruert kamptaktisk før kampstart.

Like etterpå spiller oldboysa seg opp og setter utligningen og det drives heftig intervallbytting det var ingen tvil om at de gav det de hadde og Juniorene skulle ikke få noe gratis.

Nina som sto i mål for Oldboys hadde litt av hvert å jobbe med og på ett imponerende vis viste hun fryktløshet og visste ingen respekt i taklinger, til og med framførte en fin skuddfinte som satt ut en juniorspiller som var i press mot seg ( vi på sidelinjen ble også satt litt ut ) Redninger var det en del av som holdt de inni kampen til stor begeistring for begge sider av innbytter benken.


Cicilie viste seg å bli en viktig del av forsvaret og sto også kampen ut med stor ro og overblikk, fryktløs i taklinger gyvet hun løs og både stoppet angrep og satte i gang angrep etter å ha vunnet ballen.


Mr.Rossnes på Oldboysa briljerte til begeistring hos alle på sidelinjen der han ikke bare en gang men TO ganger slo tunnel på de unge som om han ikke hadde gjort noe annet hele livet.

Det var flere enn en på Oldboysa som viste at de hadde det i seg enda med fine oppspill,finter og vendinger.

Det var fine tendenser hos begge lag til godt spill.

Det var en fin kamp fra begge sider med god innsats med godt humør, fint spill og god stemning mellom benkene som endte til slutt 4-4.

De gamle kunne gå av banen med hevet hode og når de fikk pusten igjen og støtteteipen var fjernet reflektere over en godt gjennomført kamp.

Og de yngre fikk en påminnelse om at erfaring teller også.

Ingen legevakt,brudd,eller sykemeldinger gikk vi hvert til vårt med ett smil rundt munnen.

Takk for Kampen til begge lag :)


Christoffer H.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline