Damer Osterøy Vs Skjergard

Postet av Christoffer Anker Herland den 22. Mai 2017

Osterøy Vs Skjergard 3-1

Jentene kjempet hardt og forsøkte tappert og spille som vi hadde planlagt og trent på de siste ukene, ligge høyt og presse og forsøke å spille oss gjennom både i midten og på sidene. Det ble mange gjennombrudd men jentene var veldig uheldig på avslutningene denne kampen.

1 og 2 omgang foregikk mesteparten av spillet på motstanders halvdel men å ligge høyt skapte sjangser for ett lag som satset på lange høye fram.

I pausen ble det terpet litt på det vi kom for å få til og laget gikk utpå og det ble en spennende kamp da det ble 1-1 på straffe etter hardt gjenvinningsarbeid med høyt press, nydelig satt til høyre for keeper av en dyktig HeleneVår keeper gjorde en god jobb med å rykke ut på mange av de lange fram og hindret der kansje ett mål eller 3.

Jentene fortsatte og spille høyt press og det var stolpeskudd og mange sjangser som de spilte seg fram til, men Osterøy satset på de lange igjen og vi ble straffet.

Det var ett annet lag utpå denne kampen, vi ser tendensene og både jentene og trenerene var forsåvidt "fornøyd" for vi kom for å få til det vi har trent og fokusert på som helt og delvis ble godt gjennomført. I dag var jentene ett angripende lag med mange sjangser ikke ett forsvarende lag som måtte klarere.

Jentene kjempet og gav alt med ett lite innpust av diverse inhalatorer innimellom holdt alle godt kjempende til siste slutt

Alle! kjempet og jobbet for laget i dag,

Det er nye langsiktige mål for jentene og med fokus og vilje på treningene så blir det forhåpentligvis en seier etterhvert.

Selv om resultatet er det som viser så var det mye bra og marginene foran mål var ikke på vår side i dag.


Banens beste Tonje som kjempet med nebb og klør smell etter smell jobbet hun på.

Cicilie som hadde kapteinsansvaret og klarte det med glans

Hele laget som kjempet og viste at det vi har trent på siste ukene har hatt en effekt.

Takk Jenter :)


-Christoffer Herland-


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline